Våra mammor!

familjefotografering

I söndags var det morsdag och då firades mammor hejvilt, vilket är självklart! Våra mammor är viktiga!
Min dag började med att jag drog med mig svägerskan och familjen ut för en fotografering. Klart hon ska få lite morsdag-bilder! Det är alltid kul att fota dom även om mina brorsöner har sin egen vilja, speciellt Noah. Han måste man charma rejält nu om man vill ha en bild där han inte gör konstiga miner på, hehe! Men han är ju för underbar i alla fall. Ossian däremot satt med ett stort leende hela tiden. Gosen!

Efter det så blev det ännu en familj som skulle fotas i det härliga vädret. Sen hem och vila lite innan det var shopping med min egna mamma som gällde. Några timmar shopping och sen en god middag. Kan det bli en bättre morsdag än att tillbringa den med sin dotter? ;) hehe!

Nu är det lite mer redigeringsjobb innan jag ska ut och ta en promenad med Dante och sen ett bostadsjobb. Heja heja!

Leave a reply

Your email address will not be published.