Emelie och Roger

Bröllopsporträtt

Jag är så himla glad då jag bokar in bröllop efter bröllop inför det här nya året, så otroligt kul! Det finns tider kvar, så vill du försäkra dig om att du har en fotograf till ditt bröllop, hör av dig!

Insåg att jag inte har visat så mycket bilder från ett underbart par som jag fotograferade i somras. Det var endast porträtten som vi tog och dessa togs i deras fantastiska trädgård. Vi hade lite tur i oturen då det regnade både innan och efter fotograferingen, men det höll sig under vår tid tillsammans. Vilken tur!

Här kommer i alla fall en härlig bilbomb från deras bröllopsporträtt!

BröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträttBröllopsporträtt

5 Comments

  1. by Josefin -Happy Days- on January 17, 2014  4:33 pm Reply

    Bröllop är en riktigt favorit att få fotografera hos mig, jag älskar det!

    Vackert och fina bilder!

    Happy Friday!

  2. by Annelie on January 23, 2014  6:50 pm Reply

    Oj vad fina! Man börjar verkligen längta efter sommarn och bröllopen! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.