Fånga buketten

Brudbukett

I går hade jag årets första bröllop!

Vi var på Arlanda VIP service där vigseln höll till och sedan tog vi porträtten där och även champagne skål och telefonsamtalen till föräldrarna. Det var verkligen otroligt roligt och intimt. Endast jag och min sambo som var där i rummet, som vittnen dessutom, samt vigselförrättaren. Otroligt fint var det!

Ett härligt par som det bara lyste kärlek om. Kan det bli bättre? Svar nej. Nu ska jag sätta mig och kolla igenom bilderna och önska det fina paret en härlig resa till New York och Hawaii!

På bilderna ser ni brudbuketten som jag fångade efter vigseln…jag känner att ni får en bild i huvudet av hur jag brottades med tio andra tjejer och till slut fick tag på buketten, som det går till i filmer. Men då man är ensam tjej i rummet och paret ska åka utomlands så de kan inte ta med sig den hem… då får man den utan att brottas! Hehe! ;)

Året 2014 börjar med lyckorus!

BrudbukettBrudbukett

13 Comments

 1. by Susanne Jonsson on January 23, 2014  4:26 pm Reply

  Åh vilka fina blider du har i din blogg. Jättevackra. Vad duktig du är! Jag skulle verkligen önska att jag också kunde fånga livets ögonblick på ett fint sätt men jag har tyvärr ingen bra kamera, men jag gör så gott jag kan. Kanske kan jag få råd att köpa mig en bra kamera så småningom. Men, tills dess kan jag titta på såna fina bilder som dina!

 2. by Mikaela on January 23, 2014  6:54 pm Reply

  Så fina bilder!

 3. by Emelie on January 23, 2014  9:45 pm Reply

  Åh vad underbart! :) Längtar tills mitt första bröllop i år, men verkar bli i sommar.

 4. by Sandra Engberg on January 24, 2014  12:10 am Reply

  Underbara bilder! Och vilken vacker bukett!

 5. by Linda on January 24, 2014  2:57 pm Reply

  jätte fint

 6. by Linda on January 24, 2014  4:18 pm Reply

  hoppas allt är bra

 7. by Anneli - A'la Foto on January 25, 2014  3:15 am Reply

  Underbar bukett tillsammans med de vita tilbehören (sent så jag hittar inte orden ;))
  Ser framemot att se fler bilder från detta bröllop!

  Ha en skön helg!

 8. by Ida-foto on January 26, 2014  9:26 pm Reply

  Vilka fina bilder du tar! :)
  Kram

 9. by Mathilda on January 27, 2014  12:49 pm Reply

  Vad vacker buket!

 10. by Sofia on January 27, 2014  4:37 pm Reply

  åh vad fint!

 11. by veronica on February 4, 2014  8:33 pm Reply

  Härliga bilder!

Leave a reply

Your email address will not be published.