Johanna ❤ Jonas

Jag har ju endast visat er lite små tjuvkik på Johanna och Jonas bröllop som jag fotograferade på Arlanda. Så här kommer en lite mer bildbomb från deras fina stund då de blev man och fru. Det var verkligen otroligt fint och intimt.

Det var lite speciellt att fota porträtten inomhus, men det gick väldigt fint. Även om jag måste erkänna att naturligt ljus fångar mitt hjärta varje dag. Men här hade det varit lite svårt då det var i januari klockan sju på kvällen. Det var väldigt mörkt ute då. :)

Så här kommer det!

BröllopsfotografierBröllopsfotografierBröllopsfotografierBröllopsfotografierBröllopsfotografierBröllopsfotografierBröllopsfotografier

3 Comments

  1. by Angus on February 25, 2014  6:09 am Reply

    Jättefint par och bra jobbat!

    • by Frida on February 28, 2014  10:19 am Reply

      Tack så mycket! Ja det är det verkligen!! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.