Johanna och Jonas

Vigsel Arlanda VIP Service

För två veckor sedan så fotograferade jag fina Johanna och Jonas på deras smygbröllop på Arlanda. Jag visade ju upp den vackra buketten som jag fick med mig hem som souvenir. Men här kommer några foton från vigseln som hölls i det lilla privata rummet på VIP service på Arlanda. Den bubbliga champagnen, chokladen och jordgubbarna som åts efteråt när det mystes i soffan som fru och man. De ringde sina föräldrar med den fantastiska nyheten och lyckan lyste ut ögonen på dom. :)

Jag har idag skickat iväg dessa bilder till paret som kommit hem från en härlig bröllopsresa i New York och Hawaii.

Det var otroligt kul att få vara med och föreviga deras dag!

Vigsel Arlanda VIP Service

1 Comment

  1. by Mathilda on February 12, 2014  10:03 am Reply

    Sista bilden är ju helt underbar! Vad busiga de ser ut.

Leave a reply

Your email address will not be published.