Bröllop på schemat

Bröllops porträtt

I dag kör vi på bröllopstema!

Bilder ovan är från lördagens bröllop vid stadshuset med fina Katarina och Göran som tagit sen ända till Stockholm för att föreviga sin kärlek. Det var otroligt fint när vi fotade, trots att det blåste kraftiga vindar.

I dag har jag nästa bröllop och denna gången ska vi vara utomhus, vilket blir spännande. Jag hoppas verkligen att regnet håller sig borta i eftermiddag! Ser lite mörkt ut just nu, men enligt väderleken ska det lätta upp lagom till att vi ska fota porträtt och sedan vigseln som hålls utomhus. Kommer bli fantastiskt! Längtar! :)

Perfekt sätt att fira fredagen med (och även min älskade vän Maddes födelsedag – grattis gumman!).

1 Comment

  1. by Katarina on April 22, 2014  9:14 am Reply

    Du förmedlande verkligen känslan vi kände den dagen i bilderna , tack för att du fotade oss och skapade vackra bilder att minnas till. / Katarina o Göran

Leave a reply

Your email address will not be published.