Magiskt bröllop

Bröllopsporträtt

Det var svårt att hålla sig, efter 10 dagars jobb i rad, så skulle det här vara min lediga dag. Men efter gårdagens bröllop kunde jag ju inte hålla mig från att titta igenom lite bilder. Åh så underbart! Efter en mulen och regnig dag så började solen skina 5 minuter innan vår fotografering skulle börja och höll i sig resten av kvällen. Sån tur ska man ha på ens bröllopsdag!

Jag är så förälskad i bilderna att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vilket fantastiskt par och vilken miljö! Mitt kärlekshjärta blöder av lycka! :D

Nu ska jag nog ta ledigt resten av dagen och njuta av solen som jag ser utanför fönstret. Hoppas ni har en fin lördag!

2 Comments

  1. by Angus on April 12, 2014  1:53 pm Reply

    Tycker jag du ska vara! Bilderna är jättefina!

  2. by Anneli - A'la Foto on May 3, 2014  2:17 am Reply

    Underbara bilder och så vackert med alla de blå blommorna ihop med den rosa klänningen! Tokläckert par!!

Leave a reply

Your email address will not be published.