Hanna och Karl

Bröllopsfotografering

Jag måste ju visa er en liten tjuvkik från förra helgens underbara bröllop! Fina Hanna och Karl som gifte sig framför ca 70 av deras nära och kära. Har inte hunnit med att visa det än, men åh så mycket fina bilder det blev. Nu ser jag fram emot veckan och att få redigera massor med bilder (finns en hög med foton, även från andra fotograferingar, som ska redigeras). :)

I går hade jag dock en helt ledig dag…eller ledig och ledig. Jag var på landet och stod i ett loppis-stånd. Hehe! Rätt kul, vi fick massa sålt, men dock väldigt kallt. Tror vi kör på lite senare under sommaren nästa år. Blir nog en tradition, förra året körde vi i augusti. Riktigt rolig tradition och riktigt bra att kunna bli av med en massa gammalt “skräp”. ;)

Nu ska jag ladda inför en heldags jobb i morgon och sedan förbereda för byggarbetarna som kommer på tisdag, äntligen! :D

3 Comments

  1. by Elena on June 1, 2014  9:18 pm Reply

    Åh, va fint!

  2. by Emma on June 2, 2014  10:47 pm Reply

    Jättefina bilder!

Leave a reply

Your email address will not be published.