Ruskigt glad fotograf

BröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotografering

Ännu ett fantastiskt bröllop är fotograferat. Jag kan inte få nog, den här säsongen får aldrig ta slut!! :)

I går fotade jag ett otroligt fint par på söder, vi gick runt bland husen och gatorna för att ta massa fina porträtt, vilket var väldigt annorlunda och roligt. Jag hade med mig min allra bästa vän som assistent då min ordinarie assistent la sig magsjuk stackarn. Vilken tur att man har så fina vänner som hoppar in i sista sekund. Dagen blev fantastisk och de mörka molnen som for förbi vissa stunder, gjorde just det – for förbi. Inget regn på oss!

Jag kommer visa fler bilder inom en snar framtid, men ni får nöja er med några detaljbilder. ;)

Nu ska jag åka och fota nyfödd!

2 Comments

  1. by Thursday on July 20, 2014  3:15 pm Reply

    Gud va fina bilder!!

Leave a reply

Your email address will not be published.