Kärlek på hög nivå

Fotografering KärlekFotografering KärlekFotografering KärlekFotografering KärlekFotografering KärlekFotografering KärlekFotografering KärlekFotografering Kärlek

Åh vilken härlig känsla jag har i magen och jag längtar så fruktansvärt till detta fina pars bröllop! I dag mötte jag upp fina Ida och Anton för att gå igenom lite detaljer inför deras kommande dag och för att ta några testfotografier på dom. Det blev fler än jag tänkt, men åh så fina dom är! Jag ser bara i huvudet hur fint det kommer bli på deras bröllop! :D

Det är alltid lika roligt att få träffa nya par och lära känna dom lite innan den stora dagen. Även om jag träffat Ida tidigare, men det var på ett ungefär 10 år sedan, hehe! Så det var lite spännande och otroligt roligt!

Nu blir det slappa lite och ladda inför en ny vecka!

1 Comment

  1. by Angus on August 31, 2014  9:51 pm Reply

    Åh så fint

Leave a reply

Your email address will not be published.