Fantastiskt

Bröllopsringar

I går var en helt fantastisk dag, även om den var lång!

Det var ju ingen annans bröllop än min egna fasters. Åh så underbart att gå på ett bröllop där man känner personerna, det är faktiskt otroligt roligt. Jag jobbade även på det här bröllopet, vilket var både stressande men roligt. Jag var dock lite slut i slutet på dagen och det var skönt att få sova i den mjuka hotellsängen vid tre på natten. Vi avslutade kvällen på hotellet vi i familjen med en drink och sjukt god nattmacka, innan vi kröp i säng. Alltid så trevligt att umgås med familjen.

Nu har jag gaaalet mycket bilder att gå igenom, men tänkte låta det göras i veckan då jag är rätt trött idag. Så nu laddas bilderna in och sen får de nog ligga och gro lite… får se om jag kan hålla mig från att visa en tjuvtitt senare! ;)

Nu ska jag njuta av en ledig dag!
Hej på er!

Leave a reply

Your email address will not be published.