Karl ♡ Hanna

BröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotografering

Jag inser ju att jag haft väldigt mycket i sommar och inte hunnit med att visa alla fina bröllop som jag fotat, mer än en liten tjuvkik. Så nu blir det en bildbomb från fina Hanna och Karls bröllop i Maj. Helt fantastisk dag och så underbart gäng. De ville fota ute på klipporna vid Ingarö och det blev riktigt fint trots att det var strålande sol (lite utmanande som fotograf). Så mycket lycka och kärlek så jag ler stort när jag ser tillbaka på bilderna.

Lite roligt att titta tillbaka på foton som togs för länge sen – för jag ser själv vilken skillnad jag gör. Jag utvecklas för varje fotografering jag gör och det är väldigt kul att se. Skillnad på mina foton 2013 och 2014 är ganska stor. Roligt! Tänk vilka bilder jag då tar 2015! ;)

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.