Bröllop på Norska Ambassaden

BröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotografering

I början på oktober så mötte jag upp Solveig och Marius för att föreviga den fina stund som de hade på Norska Ambassaden i Stockholm då de blev man och fru. Det var en trevlig liten stund inne under självaste vigseln och sedan gick vi ut i det vackra höstvädret för att ta lite porträtt, både på ambassadens bakgård, men även vid omgivningarna runtom. Det var en fin dag med sol som tittade fram, skön varm höstluft och vackra löv.

Jag insåg idag att jag redan saknar löven, för nu är det inte många stackare kvar på träden och genast ser allt grått och trist ut. Lite tråkigt faktiskt! Men jag hade en riktigt fin gravidfotografering idag och det gick bra trots gråheten. Tycker om när man går ifrån en fotografering med leende på läpparna. :D

Leave a reply

Your email address will not be published.