Ida ♡ Anton – Förberedelser

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite fler fotografier från ett av 2014s favorit bröllop. Det är ett av mina favoriter, inte bara för att Ida och Anton är så otroligt fina och blir så snygga på bild, men också för att jag kände Ida för en sisådär tolv år sedan. Så det var extra roligt att få föreviga deras dag.
Dagen var helt underbart med sol och lagom värme. Otroligt vacker miljö och som sagt jätte mysigt par.

Jag tycker det är otroligt värt att föreviga alla delar utav ens bröllopsdag, det är ett minne som aldrig kommer ske igen och det är väldigt kul att ha kvar. Plus att det är riktigt kul att få vara med paren under dagen och följa dom på en av deras lyckligaste dagar.

Så jag kommer dela upp vissa delar från Ida och Antons dag i olika inlägg. Jag börjar med förberedelserna där jag följde med Ida till frisör/sminkös och sedan vid påklädningen.

Bröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllops förberedelserBröllop FörberedelserBröllop Förberedelser Bröllop Förberedelser Bröllop Förberedelser Bröllop Förberedelser Bröllop Förberedelser Bröllop FörberedelserBröllop FörberedelserBröllop FörberedelserBröllop FörberedelserBröllop FörberedelserBröllop FörberedelserBröllop Förberedelser

Det finns vissa datum kvar för bokning av bröllop under 2015. Kika in på www.fotografia.se för priser och kontaktinformation.

Leave a reply

Your email address will not be published.