Planer och bröllop

FotograFia_bröllopsfotograf2

Jag tog några dagar ledigt här i helgen, åkte ut till landet och andandes lite frisk luft, njöt av havet och av solen. Riktigt skönt och behövligt. Sitter annars och funderar och planerar på hur jag ska göra i mitt vardagsrum, det är nymålat och fint och sitter och tjuvkikar lite på begagnade möbler som ska kunna passa. Alltid lika roligt att få inreda, men ack så svårt.

Annars är det full rulle, massor av underbara bröllop nu och jag är så himla glad. Förra veckan fotograferade jag fina Jennifer och Michell ovan på deras bröllopsdag. Vilken tur med vädret vi hade, både dagen innan och efter så var det regn hela dagarna, men vi fick sol och varmt. Fantastiskt!

Nu ska jag skicka iväg lite bilder till några kunder innan jag tar och stänger ner för dagen. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.