Underbar helg!

IMG_1707

Efter en härlig helg så är det full rulle med jobb. Jag har haft så himla underbart på senaste tiden, mycket fint som händer i livet. Jag har privat haft ett rätt tungt sista halvår, men det känns som att det börjar vända, även om jag har en del tungt kvar. Jag är på rätt väg i alla fall! :)

I lördags var jag även och fotograferade ett så mysigt pars bröllop ute på Ekerö. Vilken tur vi hade med vädret, det regnade på morgon och regnade på kvällen, men när vi höll till ute för porträtt, gratulationer och brudskål så sken solen så vackert.
Paret önskar att inte synas med ansikten på nätet, vilket jag självklart respekterar, men det gör det lite extra roligt att fota detaljer så att jag ändå får dela med mig av den fina dagen. :)

Nu ska det jobbas hårt denna vecka så att jag kan ta en liten semester-vecka nästa vecka. Jag hoppas på att hinna med allt jag tänkt innan dess. För sen är det fullt jobb hela Augusti. :D

Leave a reply

Your email address will not be published.