Bröllop vid en gärdsgård

FotograFia_bröllopsbukett_03

Det känns som att för varje bröllop jag fotar så känner jag “det här var ett av mina favoritbröllop”. Men jag får träffa så himla mysiga par och jag bara älskar detaljerna som de lägger ner på sitt bröllop som jag får möjlighet att fotografera. Lördagens bröllop var inget undantag. Vigsel utomhus på en bondgård med höns kucklandes och getter bräkandes i bakgrunden, porträttfotografering vid vatten och äng i sommarsolen och middag samt fest i en otroligt fint dekorerad lada. Fotografen kan då inte varit nöjdare och jag hoppas desamma med paret.

Jag tog lite fina detaljer på brudbuketten medan vi stod med den fina gärdsgården och kan inget annat än älska det. Hur somrigt och lantligt blev inte det? :)

Jag funderar mycket på vad för utveckling jag vill göra inom mitt företag, för det finns så mycket idéer och vilja här. Det är inte lätt, men jag kommer under hösten att försöka styra upp lite mer och även skapa en mer rutin vad gällande bloggandet, känner att det blivit lite hattigt på senaste tiden.

FotograFia_bröllopsbukett_04

2 Comments

    • by Frida on August 13, 2015  12:48 pm Reply

      Tack så jätte mycket! Kul att du gillar dom! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.