Dagen efter bröllop

Dagen efter ett bröllop är alltid lite speciellt. Dels så känner man sig en aningen bakis (utan att ens ha druckit alkohol) – ont i huvudet, trött i kroppen, sliten osv. Men man känner även ett lyckorus, för det finns verkligen inget som är så fantastiskt som att fotografera ett bröllop. Spendera dagen med två personer som älskar varandra så mycket att de vill dela det med resten av världen. Åh! Jag älskar det verkligen!

Igår fick jag spendera min dag med ett fantastiskt par med porträtt på Långholmen, vigsel i Katarina Kyrka och middag/fest på Van der Nootska Palatset. Hur häftigt som helst!! Tyvärr är de i en position där de inte vill dela deras bilder på nätet, vilket jag förstår och respekterar fullt ut.

Vill därför dela med mig av min dag tillsammans med Charlotte och Nicklas från i början på året, en vacker februaridag. Två stycken fina personer som inte dom heller kunde hålla sin kärlek inne och jag älskar att fånga den på bild! :D Längtar redan efter att få fota bröllop igen, det är en drog! ;)

Jag får så himla många fina brudpar framför min kamera och jag tittar tillbaka på dessa bilder och ler då jag älskade att fota detta fina par!

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

fotografia_charlottenicklas_wedding_47-1 (1)

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Leave a reply

Your email address will not be published.