Ett vackert nytt år

Bröllopsfotograf Stockholm

Fina Mikaela och Göran från sommarens skärgårdsbröllop.

Ett nytt år har nått oss och jag skäms lite för att jag inte uppdaterat bloggen på otroligt länge. Det kommer ändras ska ni se. Har fortfarande bilder från förra året att visa er och mycket planer inför denna nya fina år. Jag har lite olika saker jag jobbar på just nu, men en av de syns redan på hemsidan och det är att fokusera på heldagsbröllop. Jag vill vara med under så stor del av mina brudpars dag så de har kvar minnen får alla de fina stunderna under dagen. De nervösa blickarna under förberedelserna, mysiga första träffen, varma kramar och massa gos, vigseln, gästerna, minglet, talen, dekorationen, skratten, dansen, kärleken. Allt vill jag få med och bevara för mina kunder.

Kommer satsa mycket på kärlek. Verkligen få fram kärleken mellan par, men även tex mellan mamma och barn eller syskon. Vi är omringade av kärlek, låt mig ta vara på er lite extra.

Finns så mycket fint man kan göra här i världen och jag vill ge allt jag har för att få spara vissa stunder åt mina kunder.

Gott nytt mina fina!

Leave a reply

Your email address will not be published.