Så här fotar jag!

Något jag fokuserar på när jag fotograferar bröllop är att fånga de där äkta stunderna under mingel och middag med gästerna. Att få dom där explosiva skratten på bild är bara för underbart. Det är just det där jag känner att mina kunder vill ha, de vill minnas hur roligt det var och hur glada alla var. Givetvis vill man även ha allvarliga stunder ibland också och det är väldigt fint att fånga när en fin tår rinner ner för någons kind. Men ett bröllop är ju mestadels lycka och det vill jag fånga till mina kunder.

Jag tar bilder som håller för evigt, en stil som är helt naturlig och som innebär att om 30-40 år så kommer de fortfarande kännas helt rätt, ingen konstig redigering eller knasig utformning. Naturligt och vackert.

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Dessa bilder är från fina Ted och Louise bröllop i höstas!

Leave a reply

Your email address will not be published.