Black and White

Gravidfotografering

Fina Jessica och Davids mage.

Jag tog lite smått ledigt igår, förutom ett bröllopsmöte. Kändes som det behövdes då jag jobbat rätt mycket på senaste tiden. Idag har jag däremot två fotograferingar som jag ser fram emot och hoppas regnet håller sig borta. En familj och en kärleksfotografering. Ska bli kul :) Känns roligt att få använda min nya kamera också, den är så underbar!! :D

Annars blir det en lite kortare vecka för min del, jag ska nämligen vara barnvakt åt Noah från onsdagkväll till söndag. Så det blir spännande! Väldigt roligt, men då blir det såklart inget jobb för min del. Så det blir hårt jobb dom här dagarna innan så jag hinner klart med så mycket som det bara går. Plus att det måste städas här hemma om man ska ha en 2 åring som ska smyga runt här. :P

Leave a reply

Your email address will not be published.