Gravid bland blommorna

Gravidfotografering

Förra veckan så mötte jag upp ett otroligt fint par för att föreviga dom och magen i solljuset. Det var helt fantastiskt ljus och vi hittade så fina platser att fota på. Jag är så otroligt nöjd med platserna och dom är så fina. En liten sommaräng? Kan det bli bättre? ;)

Ville visa er en av bilderna som blev en favorit och med den önska er en riktigt fin midsommarhelg! Vi åker ut till landet som vanligt och firar med bror och familj samt en hög med vänner. Vi hoppas att det inte blir allt för regnigt eller kallt och hoppas att alla ni andra njuter lika mycket som vi.

Glad midsommar!

3 Comments

  1. by emma on June 19, 2014  11:16 pm Reply

    fint!

  2. by Elena on June 20, 2014  10:01 am Reply

    Vilken fin och somrig bild! :)

    Trevlig midsommar!

  3. Pingback : Sommar graviditet | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.