Gravidmage och sommar

Gravidfotografering

Åh vilken dag!
Har suttit inne och redigerat hela dagen, vilken kan kännas lite surt när det är så otroligt fint väder utomhus. Sommaren är ju här! Men med balkongdörren öppen så har det gått bra. Plus att jag fick smita iväg under den sena eftermiddagen för att fota ett otroligt fint par och deras växande mage. Hon har bara gått lite över hälften av graviditeten än, men det var roligt att få ta lite fina kärleksfoton på dom två tillsammans och fånga magen på sidan av. Och vilket fint eftermiddagsljus vi fick! Är så nöjd och ser fram emot att redigera fler fotografier av denna fotografering. :)

Hoppas ni har det fint i värmen!

2 Comments

  1. by Elena on July 7, 2014  8:26 pm Reply

    Åh, vilken fin gravidmage :)

  2. by Sara on July 8, 2014  4:28 am Reply

    Ohh sjukt sööt klänning

Leave a reply

Your email address will not be published.