Det vackra höstljuset

GravidfotograferingGravidfotografering

Det här fantastiska höstljuset som finns nu är ju bara att dö för! Jag fotade de här bilderna för ca två veckor sen en förmiddag. Jag bara älskar det! Det är ju så mjukt ljus ute på förmiddagarna och eftermiddagarna. Inte som mitt på sommaren då det är så starkt. Så något positiv finns definitivt med att hösten kommer! ;)

Jag tänkte ta några dagar ledigt till helgen, känns som evigheter sen sist. Tänkte passa på att åka ut till landet och njuta av hösten där, har ju knappt varit ute något i sommar! Usch! Men det ska bli riktigt skönt att bara släppa allt och åka ut till stillheten. :)

Vad gör ni för att njuta av hösten?

1 Comment

  1. by MADDISENJ.SE on October 1, 2014  8:59 pm Reply

    Vilka mysiga bilder och härligt ljus!

Leave a reply

Your email address will not be published.