Fredag

GravidfotograferingGravidfotografering

Kände idag att åh, det är ju fredag! Sen kom jag på att det har ju inte så stor betydelse när man är egen företagare och fotar även på helgerna, hehe! Men skönt kändes det i alla fall.

Jag fotade ju fina Patricia och Arnold för några veckor sen och de var ett så mysigt par. Vi fick så många fina bilder från tillfället och det är svårt att välja ut mina favoriter, så ni kommer nog få dom i omgångar! ;)

Nu sitter jag och laddar och planerar inför morgondagens bröllop. Det blir ett rätt speciellt bröllop då det är min faster som gifter sig. Blir väldigt annorlunda att försöka vara gäst samtidigt som man jobbar, men vad gör man inte för att ens familj ska få fina foton? :) Vi kommer även sova på hotell intill söndagen som jag faktiskt har ledigt (hör och häpna!), så det blir riktigt härligt.

Nu ska jag måla naglarna och ladda kameran väskan (förmodligen i motsats ordning…).

Trevlig helg!!

Leave a reply

Your email address will not be published.