Fantastisk fredag

GravidfotograferingGravidfotograferingGravidfotografering

Alltså vilken lycka jag känner när jag ser bilder från mina kunder. Hur kommer det sig att alla är så otroligt fina? :)
Jag fotade paret ovan en eftermiddag för lite mer än två veckor sen. Jag har massa fler bilder som jag vill dela med mig av, men tänkte att jag skulle dela upp det lite. Vi fick sånt perfekt eftermiddagsljus med solen som sken igenom grenarna på andra sidan.

Längtar till onsdag då jag ska åka och fota den lilla bebisen som kommit. Ska bli roligt!

Nu ska jag packa ihop och åka ut till landet, åh så lyxigt! Ledigt två dagar nu, så jag ska åka ut till skogen och inte göra något annat än att njuta av hösten, promenera, läsa bok och ha det underbart. Blir lite vildare i morgon då brorsonen kommer och leker med mig, men det blir kul. :)

Ha en fin helg!

1 Comment

  1. Pingback : Nina och Oskar | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.