Gravidfotografering i vårvärmen

Gravidfotografering

Jag ser tillbaka på gravidfotograferingen ovan som jag redigerar de sista bilderna från och längtar tillbaka. Det var en dag då det var varmt och skönt. Inte blåsigt och hemskt som nu. När kommer sommaren egentligen? Men det gör ju inte så mycket när jag sitter inomhus vid datan och arbetar. :)

På lördag börjar bröllopsäsongen på riktigt! Det ska bli så kul! Har ett otroligt mysigt par jag ska få tillbringa några timmar med och det känns väldigt roligt. Jag känner att jag har ett pirr efter att få ta massa nya fina bröllopsfoton, fånga kärleken ordentligt och få paret att längta tillbaka när de ser på bilderna.

Nu ska jag fortsätta jobba ett litet tag till innan jag stänger ner för dagen, håller på med renovering hemma så hela lägenheten är ett kaos, men superkul! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.