Finaste familjen

FotograFia_gravidfotografering_2

Förra veckan så hade jag en liten fotosession med min favorit familj när jag var på landet. Självklart var vi tvungen att ha en sån när svägerskan nu är så underbart rund om magen och Noah snart ska få ett litet syskon. Åh vad jag längtar! :D
Det är något lite extra roligt att få fotografera familjen, då jag själv vet hur viktigt det är med att bevara dessa minnen. Jag är glad att jag finns här och kan ge dom den möjligheten för att det inte bara ska bli mobilfoton. :)

Det ska verkligen bli roligt att få välkomna en till liten medlem in i vår familj och jag undrar hur dynamiken kommer bli, men så söt som Noah redan är mot magen och allt så är bebis, så tror jag inte det kommer vara några problem. Ska bli en underbar höst!

Leave a reply

Your email address will not be published.