Kärlek på ängen

Parfotografering

Alltså jag är så kär i fotona som jag tog på fina Katarina och David, åh! :D Ser fram emot att redigera fler av dom! Är också helt förälskad i mitt nya objektiv som köptes för ett par veckor sedan, fotot ovan är fotat med det!

Nu sitter jag och planerar och packa lite, vi smiter nämligen iväg i morgon. Har ju inte haft någon semester i sommar förutom några få dagar på landet. Så jag och sambon åker till London i morgon! Åh det ska bli så himla underbart! Kan knappt förstå att vi faktiskt ska dit, ska bli underbart att släppa datan några dagar och bara fota när inspirationen och kicken kommer igång (vilket faktiskt brukar bli rätt så ofta när man är på så fina ställen). Äta gott, promenera runt, shoppa…ja ni förstår. Ha det ruskigt skönt! ;)

Men det gör ju att det blir lite extra tomt här på bloggen, men förhoppningsvis kommer jag hem med lite foton att visa! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.