Kärleksfotografering med Lina och Stefan

FotograFia_kärlek_07

FotograFia_kärlek_08

FotograFia_kärlek_06

FotograFia_kärlek_05

FotograFia_kärlek_04

I går hann jag med två bröllopsmöten under eftermiddagen. Ovan ser ni Lina och Stefan som ska gifta sig om bara ett par veckor och deras ursöte son fick vara med på några bilder också. Ett väldigt mysigt par och jag längtar efter att få fota deras dag för jag tror den kommer bli fantastisk.

Helgen hade jag faktiskt helt ledigt, hör och häpna! Det var riktigt härligt, speciellt eftersom att vi fick lite sommar. :D Har bara gjort massa roliga saker som att gå på Skansen och äta glass i solen. Jag älskar verkligen sommaren.

Nu är hela juli och augusti fullbokat på helgerna med bröllop, men det finns kvar tider för höstbröllop i september och oktober. Det kommer bli en så underbar sommar!

Leave a reply

Your email address will not be published.