Amore – Love


Kärlek.

Vad betyder kärlek för er?
För mig har det så många betydelser, så som den kärlek jag känner till mina föräldrar, kärleken till mina brorsöner, kärleken jag får och ger till mina vänner. Men så finns de ju den där extra speciella kärleken, den som får det att pirra till i magen och får en att le så fort man ser personen. Den kärleken är underbar! Tyvärr har jag inte den i mitt liv just nu, men jag älskar att fånga den på bild hos mina kunder. För det finns inget som är så vackert!!

Elin och Josef gick inte att undgå att fånga deras kärlek, den spred sig långa vägar. Sättet han får henne att skratta så enkelt är fantastiskt.

Kärlek fotografering

Kärlek fotografering

Kärlek fotografering

Kärlek fotografering

Kärlek fotografering

Kärlek fotografering

Kärlek fotografering

Kärlek fotografering

Leave a reply

Your email address will not be published.