Kärlek i Alicante

När jag kom till Alicante så visste jag direkt att jag ville fota lite i stan. Jag blev lite förälskad i gatorna som jag promenerade runt på, så när jag träffade Jennelie och Carl så frågade jag om vi kunde promenera runt lite och hitta de platser som var fina just där och då. Vilket de gärna gjorde. Så vi började med att fota i stan, vid denna vackra trappa som jag föll hårt för – den har ju min färg! ♥ och den andra trappan med dess klassiska beiga färg och spanska hus i bakgrunden. Och med ett så fint par så blev det ju fantastiskt! :D

Vi fotade på fler platser jag visar i ett annat inlägg :)

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

Photography spain Alicante

2 Comments

    • by Frida on August 7, 2016  2:23 pm Reply

      Tack snälla!

Leave a reply

Your email address will not be published.