Kärlek på standen

Drömmer mig tillbaka till Alicante och när jag träffade fina Jennelie och Carl, så himla fin kväll det var. Min första där dessutom. Det är så himla fantastiskt att få fotografera kärlek, jag blir lika glad varje gång. Så underbart! Och att ha en vacker strand, fina stenar och palmer att använda sig av… det finns då inte i Sverige kan jag meddela! ;)

Har haft en ganska tung tid senaste tiden, mått ganska dåligt av olika anledningar, men när man tittar på såna här bilder så blir det mesta bra. Plus att jag ska ut i skärgården i morgon och fota bröllop! åhh! Det kommer bli magiskt.

Njut av alla bilder nu! :D

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Alicante kärlek fotografering

Leave a reply

Your email address will not be published.