Värmdö Kyrka

Värmdö Kyrka

Värmdö Kyrka

I dag fick jag resa till Värmdö för att fota ett väldigt speciellt dop som blev ett överraskningsbröllop! Jag blev så glad när jag kom fram till Värmdö kyrka, som jag tydligen aldrig varit vid, och såg hur fantastiskt vackert det är där. Så många fina platser man kan fota på! Ett jättemysigt par och deras två döttrar firar dubbelt idag. Det är lite kul att höra och se chocken på alla gäster när de inser att det även blir vigsel. Vädret kan jag inte klaga på heller, vilket är helt fantastiskt. Jag har haft väldigt tur med vädret denna säsong *ta i trä*.

Känns lite extra lyxigt att vara ledig såhär på eftermiddagen en lördag. Känns som att det var länge sen, hehe! Men jag älskar det. Kommer sakna alla dessa fina bröllop när säsongen är över. Men jag har några bröllop kvar innan vi går vidare mot hösten. ;)

Ha en underbar lördagskväll!

Leave a reply

Your email address will not be published.