Familjen är bäst

Familjefotografering

Både i går och i dag så har jag haft rätt effektiva dagar. I går så var jag med min fina vän Malin inne i stan och shoppade julklappar i nästan 6 timmar! Inte ens hälften köpta, men en bra start i alla fall. Plus att vi hade det riktigt kul. Sen var det middag hos mamma och pappa där även min morbror med familj och min bror med familj var. Väldigt trevligt!

I dag har jag redigerat klart och skickat bilderna på fina Iris, nästan redigerat klart bilderna på Hanna och nu sitter jag och pillar lite på fotona på min bror och hans söta familj (bilden ovan). Känner mig duktig! ;)

Ska i eftermiddag även åka fram och tillbaka till landet, ska hålla pappa sällskap för han glömde lite grejer där i helgen som han behöver. Så det blir några timmars bilresa för oss!

Hoppas ni har en riktigt fin måndag!

5 Comments

 1. by Johanna Fåglund on December 17, 2012  7:23 pm Reply

  Sv: Tack! :)) Hehe fast den är fotad på hösten :P

 2. by Anna on December 20, 2012  12:15 am Reply

  Åh så fina!!

  • by Frida on December 20, 2012  2:34 pm Reply

   Tack fina Anna! :) Kul att du gillar den.

 3. by Elin on December 28, 2012  7:24 pm Reply

  Du är så himla duktig Frida. vilka fina bilder!!
  Måste låna dig snart och fota våra pojkar framöver!! :)

  Elin (milles tjej)

  • by Frida on December 28, 2012  9:52 pm Reply

   Tack snälla Elin, vad glad jag blir av dina fina ord!
   Klart vi ska fota era två fina pojkar!! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.