Fotograf framför kameran

Porträtt

Idag har jag gjort något lite annorlunda och läskigt. Jag har nämligen ställt mig på fel sida om kameran, framför den! Ojoj! Jag och min fina karl, rättare sagt. Vi har idag, i solskenet, stått modeller till en kollegas portfolio, så himla roligt! Vi har nog inte skrattat så mycket på länge, det var verkligen superkul! Ska bli väldigt kul att ha bilder på oss också, blir inte så mycket sånt nu förtiden när man själv står bakom kameran hela tiden. Blir spännande att se om man faktiskt fastnar ;)

Väldigt lärorikt också att stå på den sidan om kameran, man inser hur svårt det är för ens egna kunder ibland. Så jag har lärt mig lite bra tips på att få mina kunder att slappna av extra mycket. :)

Ovan ser ni en första titt på förra helgens fotografering av vackra Helena. Hon ville ha lite mer business stil på sina bilder som hon kan använda på jobbet osv. Tycker vi lyckades bra och ändå inte få det stelt och tråkigt som studiobilder kan bli. Mer bilder kommer!

2 Comments

  1. by Mathilda on March 10, 2014  9:48 am Reply

    Det är ju så obekvämt när man är van att stå bakom kameran att plötsligt stå framför! Men du blev säkert toppen bra på bilderna!

    Och bilden var en skön blandning av bussines & avslappnat!

    Sv: Aha då vet jag!

  2. Pingback : Vilken rekommendation! | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.