Blommande fredag

Porträtt körsbärsträd

På förmiddagen idag tog jag med mig kameran och mötte upp fina Mona i Bergianska trädgården. Solen sken på klarblå himmel och värmde upp oss i vårnaturen. Underbart! Äntligen har det börjat bli grönt på träden och till och med blommorna blommar för fullt. Älskade körsbärsträd – varför kan ni inte blomma längre? :)

Riktigt bra start på fredagen!

7 Comments

 1. by Angus on April 27, 2014  2:45 pm Reply

  Underbara bilder! Jättefina
  Sv: jag försöker att ta vara på varje sekund av min graviditet! :)

 2. by Linda on April 27, 2014  7:02 pm Reply

  Åh så vackert! :)

 3. by Anneli - A'la Foto on May 3, 2014  2:24 am Reply

  Ja du, det är en bra fråga! Och jag håller fullständigt med dig...varför kan de inte blomma längre?!?!!!

  Underbara bilder!!

 4. by Fanny on May 15, 2014  8:33 am Reply

  väldigt tjusigt!

Leave a reply

Your email address will not be published.