Familjebus i skogen

FamiljefotograferingFamiljefotograferingFamiljefotografering

Denna otroligt fantastiska, härliga sol är så underbar…tills man tar fram kameran. Haha! Det är då man inser hur mycket skuggor solen faktiskt ger. Men det gör inte så mycket! I lördags mötte jag upp denna fina familj för att föreviga lite bus i skogen och vilket väder vi fick. Strålande sol och 15 grader varmt. Underbart!

Det är så himla roligt att få träffa olika familjer och få hjälpa dom att bevara minnen. Jag vet inte om mina föräldrar har så många kort på hela vår familj från när vi var små, det var ju alltid en av dom bakom kameran – vilket är ganska självklart. Men därför tycker jag det är så himla roligt att få hjälpa familjer att ta fotografier där de alla får vara med :)

Det är full rulle här annars, har hållit på mycket med ekonomi de senaste veckorna (nackdelen med att ha ett eget företag, hehe!). Men det går väldigt bra och det känns som jag hittat en bra rutin. Annars så älskar jag de ljusare dagarna och solen och värmen som kommit. Man blir så mycket gladare! :)

Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag!

1 Comment

  1. by Angus on April 3, 2014  5:06 pm Reply

    Det ärs å skönt nu när det är ljust på dagarna lite längre! man kan ju tom ta bilder efter jobbet på en vardag! :)
    Sv: tack för dina fina ord!

Leave a reply

Your email address will not be published.