Juli sol

PorträttfotograferingPorträttfotograferingPorträttfotograferingPorträttfotograferingPorträttfotografering

Jag har ju inte visat några foton från i Juli när jag träffade Maria för en porträttfotografering. Vi hade en sån tur och fick otroligt fin kvällssol. Vi hann med flera olika platser för fotograferingen och jag känner mig riktigt nöjd med resultatet. Vad tycker ni? :)

Jag har haft otroligt mycket sedan vi kom tillbaka från London, det är högsäsong för bostadsfotografering så jag jobbar för fulla muggar, samtidigt som jag redigerar bröllopsbilder, fotar porträtt och försöker hinna med lite mat ibland… hehe! Nä, men det är riktigt roligt men hektiskt vissa stunder. :)

Nu ska jag däremot ta en ledig kväll, rätt tidigt att sluta 18.30! Eller? :P

1 Comment

  1. by Lars on October 12, 2014  11:22 am Reply

    många snygga bilder du har på din blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.